Duminică, 2018-09-23, 12:13 PM
ZoneTube
Principală | Înregistrare | Logare
Refresh Smileys Manager
Meniu site
DISTRIBUIŢI
Categorii
Actori români [4]
Regizori români [0]
Scenarişti români [0]
Actori străini [3]
Regizori Străini [1]
Scenarişti străini [0]
Seriale

Fringe, Sezonul V, Ep. 1

  • Vizualizări:
  • Total comentarii : 0
  • Evaluare: 0.0

Supernatural, Sezonul 8, Ep. 8

  • Vizualizări:
  • Total comentarii : 0
  • Evaluare: 0.0

Supernatural sez07,ep07

  • Vizualizări:
  • Total comentarii : 0
  • Evaluare: 0.0
00:45:29

Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 5

  • Vizualizări:
  • Total comentarii : 0
  • Evaluare: 0.0

Fringe, Sezonul V, Ep. 4

  • Vizualizări:
  • Total comentarii : 0
  • Evaluare: 0.0
Comentarii
Alte trofee nu cred ca vor mai fi si daca e mi'ar pclaea sa am un trofeu intitulat Branza de aur la cate jocuri am pierdut numai eu stiu,sau putem primi recompense in EXP atunci cand atingem un atumit numar de jocuri jucate,votate,comentate,atunci cand ajungem pe locu 1 in oras,pe global,etc :>

a comentat: Intru dsuetl de rar pe site-urile de stiri gen realitatea.net. Si da, ma deranjeaza maxim reclamele, unele din ele neputand fi inchise. O reclama nu trebuie sa-l agaseze pe utilizator, eu pe principiul asta sunt.In general stirile ajung la mine ori pe facebook ori pe twitter. 0 0

Eu va citesc cu plaecre cred ca de prin 2002, ma refer la blogul de pe AG forum, apoi primul roman….si ulterior urmatoarele.Acest blog l-am descoperit recent. Nu am dat click pe carti pentru ca le am deja Toate cele bune!

Pai sigur ca o sa-l primim cu flori de Iris. Totul e sa aflam cand se inocarte si sa speram ca asta se va intampla cat mai curand.Cat despre rautatile de genul celei de mai sus, crede-ma ca parca ma lupt cu morile de vant. De cand s-a aflat de boala lui Cristi am citit mii de comentarii rautacioase. Dar nici unul dintre comentatori nu pare sa conceapa ca Minculescu este contribuabil ca si ei, de peste 30 de ani de cand Iris este singurul sau loc de munca. Operatia aceasta era dreptul lui, a fost mai ieftina ca in Romania, nu a fost vorba de favoruri sau mai stiu eu ce.Iris au cantat pe gratis de foarte multe ori, au sustinut sute de concerte caritabile, s-au implicat in multe campanii. E nedrept cand unii arunca asa cu noroi dar important este ca operatia decurs bine si ca Mincu si Rodica sunt bine:D Asta e cea mai frumoasa veste si toate meschinariile nici nu mai conteaza.

Doar ca americanii vor rvenei din problema asta in no time cum se zice, cei care ar avea mai mult ajutor si mai mult suport si din partea mediei is cei din Cuba. Si da, ca sunt plangaciosi e un motiv in plus sa fi suparat pe americani

Posted on Interesting article and one which shluod be more widely known about in my view. Your level of detail is good and the clarity of writing is excellent. I have bookmarked it for you so that others will be able to see what you have to say.

Eu cred ca , in primul rand , v-ati expus un crez pioitlc . Este ceea ce credeti , iar ceea ce credeti are importanta ! Asa necunoscut cum sinteti pentru cititori . Cred ca va mira , de fapt , responsabilitatea pe care v-ati luat-o facandu-va cunoscut crezul pioitlc intr-un moment important . Ar trebui sa va obisnuiti si cu cititorii blogului , nu numai cu cei ai cartilor . Bine , nu va spun eu ce ar trebui sa faceti , e doar o opinie

Sa zicem ca tu scrii despre roxy mantlisea si pui taguri de genul : sexy , xxx , atunci se numeste seo spam Sau sa pui taguri irelevante despre roxy mantlisea cum ar fii : filme xx cu roxy , roxy xxx . etc ceţi place? 0

Hmm nu stiu ce sa-ti zic, in general ti-as rednamoca sa blochezi reclamele care apar obsesiv. Chestia cu cresterea incasarilor per click nu prea poate fi obtinuta decat in timp, prin content mai bun si un thrust mai mare de la Google. Daca vrei sa imbunatatesti CTR-ul, asta e alta discutie.In general poti folosi un proxy de US, dar pe Adsense nu toate merg, asta pentru a vedea ce reclame serveste Google vizitatorilor tai.Nu mi-am mai batut de mult capul cu adsense deoarece platesc FOARTE prost, dar mai tin minte ca de obicei cand blocam reclame castigam mai putin, chiar daca reclamele respective aveau cpc micceţi place? 0

Nu mai am site-uri in romana, cel putin nu site-uri cat de cat itnromapte. TradeAds.eu par ok, am incercat si 2Parale dar is chiar de 2 parale. La TradeAds nu pot face o evaluare foarte clara, deoare doar l-am testat, dar la vreo 2-3000 de impresii 2.40 euro e ok, mult mai ok fata de Adsense. Pe extern eu folosesc :Non-Adult: Adbrite Clicksor Propriul meu ad manager :)Adult: AdultFriendFinder (beware, au niste chestii nasoale) BlackLabelAds (de la AdBrite) JuicyAdsceţi place? 0

Poll
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 2
Tags
Principală » 2013 » Ianuarie » 19 » Togo Igawa
8:50 PM
Togo Igawa
Pe scurt despre Togo Igawa:

Data nasterii: 09/26/1946
Locatia: Tokyo, Japonia
Zodia: Balanta
















Filmografie
  1. 47 Ronin (2013) (in productie) .... Tengu Lord
  2. Menú degustació (2012) (in productie) .... Isao Kamiyama
  3. Gambit (2012) .... Takagawa
  4. Johnny English Reborn - Johnny English se intoarce (2011) .... Ting Wang
  5. The Hedgehog (2009) .... Kakuro Ozu
  6. Ninja (2009) .... Sensei
  7. Hero of the Rails (2009) .... Hiro (voce)
  8. A Matter of Size (2009) .... Kitano
  9. Night Train - Trenul de noapte (2009) .... Yamashita
  10. Heroes and Villains: Shogun (2008) .... Hideyoshi
  11. The Day of the Kamikaze (2008) .... Admiral Matome Ugaki
  12. Back in Business (2007) .... Spokesman
  13. Irish Jam (2006) .... Mr. Suzuki
  14. Memoirs of a Geisha - Memoriile unei Gheise (2005) .... Tanaka
  15. If... Drugs Were Legal (2005) .... Dr. Kajiya
  16. Stratosphere Girl - Fata din stratosfera (2004) .... Oshima
  17. The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003) .... General Hasegawa
  18. Code 46 - Cod 46 (2003) .... Driver
  19. Murphy's Law (2001) .... Fuji
  20. The Parole Officer - Echipa de rezerva (2001) .... Japanese Businessman
  21. Noche de reyes (2001) .... Sr.Okamura
  22. The Nine Lives of Tomas Katz (2000) .... Japanese scuba diver
  23. Topsy-Turvy (1999) .... First Kabuki Actor
  24. Eyes Wide Shut - Cu ochii larg inchisi (1999) .... Japanese Man #1
  25. Felice... Felice... (1998) .... Kurosu
  26. The Tribe (1998) .... Japanese Businessman
  27. A Basket Full of Wallpaper (1998) .... Osobe
  28. Incognito (1997) .... Agachi
  29. Karaoke (1996) .... Japanese Man
  30. National Achievement Day (1995) .... Togo
  31. Dirty Old Town (1995) .... Japanese Manager
  32. A Business Affair (1994) .... Japanese Golfer
  33. Nice Day at the Office (Serial TV) (1994) .... Yokoshioma
  34. Sonntag & Partner (Serial TV) (1994) .... Isuzu
  35. Chance, La (1994) .... Iki
  36. Yamada ga machi ni yatte kita (1993) .... Isono
  37. Just Like a Woman (1992) .... Akira Watanabe
  38. A Diplomat in Japan (1992) .... Saburo
  39. Some Other Spring (1991) .... Yamada
  40. The Ginger Tree (1989) .... Yoshio Nomura
  41. Tailspin: Behind the Korean Airliner Tragedy (1989) .... Capt. Chun
  42. Wilt (1989) .... Japanese Visitor
  43. Defrosting the Fridge (1988) .... Hiroto
  44. Half Moon Street - Patty Duke (1986) .... Japanese Waiter
  45. The Man Who Shot Christmas (1984) .... Koji
  46. Kagirinaku toumei ni chikai blue (1979) .... Okinawa

Album Foto
Categorie: Actori străini | Vizualizări: 319 | Adăugat de: dtpt | Tag-uri: Togo Igawa | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Profil
Salut: Vizitator!

er>Oaspete, suntem bucuroşi să va vedem. Vă rugăm să vă înregistraţi sau să vă autoindentificaţi!


Filme 2012

Why Stop Now

  • Vizualizări:
  • Total comentarii : 0
  • Evaluare: 0.0

Hardflip

  • Vizualizări:
  • Total comentarii : 0
  • Evaluare: 0.0

The Perks of Being a Wallflower 2012

  • Vizualizări:
  • Total comentarii : 0
  • Evaluare: 0.0

Not Suitable for Children

  • Vizualizări:
  • Total comentarii : 0
  • Evaluare: 0.0

Looper

  • Vizualizări:
  • Total comentarii : 0
  • Evaluare: 0.0
Block title
Bloguri, Bloggeri si Cititori