Miercuri, 2024-04-24, 1:37 PM
ZoneTube
Principală | Lenovo lansează IdeaCentre Horizon și ThinkVision LT1423p - Forum | Înregistrare | Logare
Refresh Smileys Manager
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » IT » Noutăţi » Lenovo lansează IdeaCentre Horizon și ThinkVision LT1423p
Lenovo lansează IdeaCentre Horizon și ThinkVision LT1423p
table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="postTable">
dtptData: Luni, 2013-01-07, 4:05 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 6
Premii: 0
Reputaţie: 50
Stare: Offline
Lenovo a pregătit mai multe surprize pentru această ediție a CES, printre acestea IdeaCentre Horizon – „PC-ul masă” și ThinkVision LT1423p – monitorul mobil cu touchscreen.

Lenovo susține că IdeaCentre Horizon este primul produs al companiei sub această formă și primul computer interpersonal, multi-user, multi-touch și multi-mode.

IdeaCentre Horizon este un computer All-in-One ce poate fi folosit în mod obișnuit, dar poate fi așezat și pe orice suprafață plană, transformându-se, în ceea ce compania numește, „Table PC”.

Astfel, este posibil ca două sau mai multe persoane să îl folosească în același timp înteracționând cu ecranul tactil sau accesoriile dedicate pentru jocuri. Horizon își propune să fie un centru multimedia și de gaming pentru acasă, beneficiind de jocuri personalizate de la EA Games și Ubisoft.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, IdeaCentre Horizon este echipat cu procesoare Intel Core i7 de generația a treia, hard de 1TB, până la 8GB RAM, ecran Full HD de 27 inch și o baterie ce ar trebui să asigure până la 2 ore de funcționare.

Desigur, pentru a asigura performanța în jocuri, Horizon include grafică NVIDIA GeForce, dar Lenovo nu a furnizat mai multe detalii.

IdeaCentre Horizon va fi disponibil de la începutul verii 2013 la un preț aproximativ de pornire de 1699 dolari.
ThinkVision LT1423p este prezentat drept noua generație de monitoare mobile de la Lenovo care oferă un ecran suplimentar și funcții tactile pentru utilizatorii ce caută productivitatea în mișcare.

Lenovo susține că monitorul aduce îmbunătățiri față de generația anterioară și va fi produs în două versiuni: conectat și wireless.

ThinkVision LT1423p este un monitor AH-IPS de 13,3 inch, oferind imagini la rezoluția de 1600 x 900 pixeli și fiind protejat de Gorilla Glass.

Prin conectarea la calculatoarele ce rulează Windows 8, monitorul oferă un ecran în plus ce permite controlul multi-touch în 10 puncte pentru funcțiile specifice sistemului de operare.

ThinkVision LT1423p va fi disponibil din trimestrul 2 2013 la un preț aproximativ de 449 dolari.



 
<
Forum » IT » Noutăţi » Lenovo lansează IdeaCentre Horizon și ThinkVision LT1423p
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: